Az Ön hozzáértő partnere

A VBH szakértői márka a nyílászáró-vasalatok területén. Az általunk kínált szolgáltatások messze meghaladják a tisztán kereskedelmi és logisztikai feladatokat. Hozzáértő partnerként tekintünk magunkra, aki teljes körű támogatást nyújt ügyfeleinek. Ezért átfogó tanácsadást és számos szolgáltatást kínálunk, melyek a nyílászáró-készítők teljes munkafolyamatát megkönnyítik. Szolgáltatásaink mellett mindig szívesen állunk rendelkezésére a helyszínen is. Vegye fel a kapcsolatot a VBH egyik közelben dolgozó munkatársával.

 

 

Szállítás:

A szállítási feltételeket részletesen Szállítási keretszerződésünk, és ÁSZF-ünk tartalmazza.

Egyeztetést követő egyedi megrendelés alapján képesek vagyunk egyedi igények kielégítésére is - elsősorban kilincsek, valamint fő- és vezérkulcsos zárrendszerek esetében. Ajtó- és ablakbeépítés, csere és egyéb javítási munkálatok esetén szívesen ajánljuk partnercégeinket.

A gyors és pontos szállítás érdekében saját gépkocsival rendelkezünk, de idegen szállítmányozókat és fuvarozókat is igénybe veszünk. Így a megrendelt áru akár 48 órán belül megérkezhet a vevőhöz. Az áru sérülésmentes és pontos leszállítása érdekében az árut becsomagolva szállítjuk.


Szállítási határidő:

Saját gépkocsijaink heti egyszeri túrajáratokkal szállítják ki a termékeket ügyfeleink számára, külsős fuvarozókkal való együttműködésünk azonban lehetővé teszi, hogy a megállapodott termékek a megrendelés feladásától számított akár 24 órán belül megérkezzenek partnereinkhez. Egyéb esetben a visszaigazolásnak megfelelően vállaljuk a szállítást.

Előzetes egyeztetés alapján történő előrendelés esetén a megrendelt árut összekészítjük, melyet a vevő várakozás nélkül elvihet.


Szaktanácsadás, információáramlás:

A kereskedelmi képviselőink piacfeltáró és tájékoztató munkája, a központunkban működő, kávézóval felszerelt bemutatóterem mellett szakkiállításokon való állandó részvétel, valamint a szakfolyóiratokban megjelenő hirdetéseink biztosítják tevékenységünk megismerését a szakmai közönséggel.

Kereskedelmi ügyintézőink és képviselőink, illetve szükség esetén külföldi beszállítóink szakemberei állnak szaktanácsadási szolgáltatásukkal vevőink rendelkezésére.