VBH Budapest Kft.

 

A VBH Budapest Kft. Európa egyik legnagyobb épületvasalat nagykereskedelmi vállalkozásának, a németországi VBH Holding AG magyarországi leányvállalata. Németországban több mint 200 beszállítóval rendelkezik, világszerte 24 leányvállalattal, valamint több mint 40 ezer féle cikkel áll az ablak- és ajtógyártók, tervezők és kivitelezők rendelkezésére.

A kereskedelmi képviselők saját területükön szinte napi kapcsolatban állnak a nyílászáró gyártó cégekkel. Ez az állandó, személyes kapcsolat biztosítja a megrendelői igények pontos felmérését, a szolgáltatási folyamatokba való azonnali, segítő beavatkozást és a vevői elégedettség közvetlen megtapasztalását. A megrendelők a kereskedelmi képviselőkkel telefonon is kapcsolatban állnak, így a kommunikáció gyors és teljes körű. A megrendelőket látogató kereskedelmi képviselők munkáját segítik a budapesti központban dolgozó kereskedelmi ügyintézők, akik a kereskedelmi képviselőkkel és természetesen saját megrendelői körükkel is állandó kapcsolatban állnak.

A VBH Budapest Kft. a kereskedelmi képviselőkön keresztül a termelés igényeihez alkalmazkodva folyamatos anyagellátást biztosít, mentesítve ezzel partnereit az anyagbeszerzéstől, a készletezéstől és a készletek finanszírozásától.

A VBH Budapest Kft. több mint 60 külföldi - főleg német, olasz, svájci, holland, belga - és kb. 40 hazai beszállítóval áll kapcsolatban. Vevőkörünk elsősorban a műanyag, fa, és alumínium nyílászáró gyártók köréből tevődik össze.

Mára 800 milliós raktárkészlettel rendelkezünk, ami 9 árucsoportot és mintegy 7 ezer terméket jelent. A gyors szállítás érdekében saját gépkocsiparkkal rendelkezünk, de külsős szállítmányozók és fuvarozók segítségét is igénybe vesszük, így a megrendelt áru 24 órán belül megérkezhet a vevőhöz.

Minőségpolitikai célkitűzésünknek megfelelően a korábbi, nem bővíthető bérelt raktárunk helyett 2001-ben új központi raktárat építettünk. A vevők kiszolgálása elsősorban innen történik európai színvonalon. A bemutatóteremben minták és prospektusok szolgálják vásárlóink magas szintű tájékoztatását.

A minket személyesen felkereső vásárlókat az infópultban dolgozó munkatársak szolgálják ki. Az áru kifizetését követően a termékek azonnal átvehetők.

Nyíregyházán, Kaposváron és Békéscsabán önálló telephelyünk működik azzal a céllal, hogy gyorsabban ki tudjuk szolgálni az abban a régióban lévő nyílászáró gyártókat. E telephelyeink szolgáltatási köre nagyrészt megegyezik központi telephelyünk szolgáltatásaival.

A kereskedelmi képviselőink piacfeltáró és tájékoztató munkája, a központunkban működő bemutatóterem mellett szakkiállításokon való állandó részvétel, valamint a szakfolyóiratokban megjelenő hirdetéseink biztosítják a tevékenységünk szakmai közönséggel való megismertetését.