Stratégiánk:

A nyílászáró-készítők világát speciális dinamika jellemzi. Egyrészt a piac magas követelményeket támaszt az energiával, a biztonsággal és a megjelenéssel kapcsolatban. Másrészt meg kell felelni a növekvő árnyomásnak és az amiatt szükségessé váló folyamatoptimalizálásnak. Ehhez olyan partnerre van szükségük, aki együtt gondolkodik velük.

A VBH ilyen partner: megbízható, hozzáértő és innovatív. Kiváló minőségű alkatrészeket és rendszermegoldásokat fejlesztünk ki és szállítunk nyílászárók gyártásához, valamint anyagokat azok szereléséhez.

Minőségi termékeink és átgondolt koncepcióink révén az ágazaton belül a legmagasabb előnyöket kínáljuk Önnek mint ügyfélnek. Javítunk folyamatain és segítünk Önnek, hogy mindig egy lépéssel a piac előtt járjon. Így Ön is a legnagyobb előnyöket kínálhatja saját ügyfeleinek.

Az eredmény pedig a következő: nagyobb kényelem, kevesebb kiesési költség és jelentős megtakarítás. Kíváncsi a termékeink és koncepciónk által kínált hozzáadott értékre? Akkor tekintse meg termékválasztékunkat és szolgáltatásainkat, vagy vegye fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.