Az Ön partnere a nyílászáró-vasalatok területén

A VBH szakértői márka a nyílászáró-vasalatok területén. Az igényre szabott termékválaszték, számos szolgáltatás és nemzetközi értékesítési hálózatunk képezik vállalatunk pilléreit.

A VBH teljes körű termékválasztékot és rendszermegoldásokat kínál a nyílászárók beépítésével foglalkozó vállalatoknak az ablakok és ajtók gyártásához, valamint szakszerű beszereléséhez. Ez magában foglalja nemcsak saját márkánk a greenteQ márkás termékeit és rendszermegoldásait, hanem többek között a biztonságtechnikai rendszerek gyártásához való tartozékokat, valamint a szükséges termékeket is.

Átfogó szervizszolgáltatások a hatékony folyamatokért

Termékportfóliónk számos, nyílászárógyártó és -szerelő vállalatok, valamint döntéshozók számára kínált szervizszolgáltatással egészül ki. A vbh24, és a CE-fix révén a VBH olyan eszközöket és tanácsadást kínál, mely jelentősen leegyszerűsíti a rendelési, dokumentálási és anyaggazdálkodási folyamatokat.

A VBH saját márkája

A greenteQ termékskálája nagyrészt felöleli az építéssel kapcsolatos ipari termékeket és világszerte elérhető.
A nagy Q itt a minőséget jelenti ,mivel minden greenteQ termék megfelel az aktuális technikai és funkcionális követelményeknek.

Bővebben

CE-fix

A CE-fix az ablakok és ajtók CE-jelöléséhez használatos online platform. Ennek segítségével a gyártók egy gombnyomásra megkaphatják az összes CE-jelöléssel kapcsolatos dokumentumot.
 

Bővebben

VBH 24

A vbh24.de a VBH B2B portálja, melyen keresztül a VBH ügyfelei a nap 24 órájában rendeléseket adhatnak le, valamint katalógusokat és brosúrákat tekinthetnek meg.

 

Bővebben