Termékkínálat

Minden, amire a gyártáshoz, és az ablakok és ajtók beépítéséhez szükség lehet, megtalálható nálunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a „minden” szó egyszerre jelentsen magas minőségi igényt és folyamatos rendelkezésre állást.

Széleskörű termékválasztékunk világszerte elérhető és a vevők különböző igényeire szabott. A VBH partnere a szakma világ legerősebb márkáinak, és saját greenteQ márkájával is kiegészíti árukínálatát.

Vasalatok

A vasalatok azok a mechanikai vagy elektromos eszközök és alkatrészek, amelyek kültéri és beltéri nyílászárók különböző funkcióit (pl. bukó-nyíló, harmónika, toló, ajtócsukó, távnyitó, ablaknyitó motorok, stb.) ellátják. Esztétikus kivitelben, rejtett vagy látható módon, illetve változatos színekben és többféle gyártmányban állnak rendelkezésükre raktárunkban.

Bővebben

Kilincsek és címek

VBH Budapest Kft. által forgalmazott kilincsek nagyszámú forma- és alapanyagválasztéka (alumínium, réz, műanyag, rozsdamentes acél), ill. a felületkiképzések széles skálája (eloxált, matt, fényesített, szinterezett). A RAL színskála teljes tartományában szállítható kilincsek szinte végtelen variációja áll partnereink és vásárlóink rendelkezésére.

Bővebben

Zárak

A zárási mechanizmusokat (görgős, kampós, csapos, nyelves) tekintve a zárakat két alapvető szabvány (Önorm, MNOSZ) szerint biztosítjuk partnereinknek, azonban kívánságra egyedi méretekben és különleges anyagból (réz, rozsdamentes acél), vagy különböző felhasználási célra (belső, és bejárati ajtók, közületi zárak), illetve zajmentes kivitelben is biztosítunk ajtózárakat.

Bővebben

Pántok

A pántok és zsanérok rögzítik az ajtó- és ablakszárnyakat mind zárt, mind nyitás közbeni és nyitott állapotban. Elláthatnak biztonsági funkciót is, bizonyos alkatrészek és kiegészítő elemek alkalmazásával. Ilyenek a különböző stiftek, rögzítő elemek, leemelés-gátlók, stb. A VBH Budapest Kft. raktárról biztosítja a pántok és zsanérok széles választékát, úgy fa, műanyag, fém ajtókhoz, a felületi kialakítások számos változatában.

Bővebben

Vegyi anyag

A ragasztók feladata a ragasztandó felületek oldhatatlan kötéssel való rögzítése, a különböző környezeti hatások figyelembevétele mellett. Ezért megkülönböztethetünk többek között vízálló ragasztókat, különböző gyorsaságú ragasztókat, pillanat-, ALU- és PVC ragasztókat. A szilikonok a rések esztétikus eltömítésére, valamint a vízzárás legegyszerűbb megoldására szolgálnak. Léteznek festhető és nem festhető kivitelben, és különböző kiszerelésekben.

Bővebben

Ajtó és ablak tömítések

Feladatuk, hogy a nyílászárók minél tökéletesebb, légmentes zárását és minél halkabb működését biztosítsák; és profilban, színben és anyagban is elérhetőek. Felhasználási céljuk tekintetében kiemeljük az automatikusan működő ajtótömítéseket, melyek biztosítják igény szerint a bejárati ajtók pormentes, füstmentes és tűzgátló kivitelű zárását.

Bővebben

Tartozékok, szerszámok

A VBH Budapest Kft. partnerei részére teljesszortimentet kíván nyújtani, az ablakgyártás terén fellelhető és a beépítéshez szükséges szerszámok és tartozékok széles választékát kínálja ügyfeleinek.


Bővebben

Párkányok, vízvetők

Az ablakgyártás ígéretes és fejlődő iránya a fa-alu ablakrendszerek, melyeknél az utóbbi években folyamatos piaci térnyerés figyelhető meg. Lényegük, hogy a fa ablakok esztétikáját és az alu nyílászárók tartósságát ötvözik.

Bővebben

Erős márkák

Nemzetközi jelenlét, piacfejlesztésben való jártasság, páratlan szolgáltatási csomag, folyamatos vállalatpolitika, üzletfejlesztési dinamizmus, és nem utolsó sorban nagyfokú megbízhatóság jellemzi a VBH-t, aki ezáltal vonzó piaci partner és értékesítési csatorna, a szakma legerősebb márkáit gyártók számára is. Gyakran mi vagyunk a beszállítóink legnagyobb vevői, ezáltal az évek alatt számos intenzív és stratégiai együttműködést alakítottunk ki.

Bővebben